Doneren

U kunt ons op vele manieren helpen.
Sponsor een kind.
Dit kunt u doen door een vaste maandelijkse bijdrage of door een periodieke gift.
Een eenmalige donatie.
Een project ondersteunen.
De stichting is aangemeld bij de ANBI. Dat betekent voor u dat u giften mogelijk kunt aftrekken van de belasting.

Sponsor een kind

De Nepalese Stichting Ketaaketighar heeft een aantal kinderen in Sauraha in Nepal geselecteerd voor individuele sponsoring. De belangrijkste criteria om binnen de selectie te vallen voor individuele sponsoring is dat het kind de capaciteiten heeft om zich verder te ontwikkelen.
De ouders beschikken echter niet over de middelen om het kind naar school te sturen. Wanneer het kind nog maar een ouder, of geen ouders meer heeft en er ook geen mogelijkheid is om bij familie te wonen, kan het kind worden opgenomen in het kinderhuis
U kunt ons helpen met het sponsoren van een kind. Als het sponsorbedrag groot genoeg is kunt u de naam van een kind krijgen. En zo ook het kind volgen in de ontwikkeling. Maar een klein sponsorbedrag per maand is ook welkom. Wij plaatsen dan meerdere sponsoren bij het kind.
Wij hebben geen vast sponsorbedrag voor de kinderen. Dit komt omdat de schoolbijdrage verschilt per leerjaar. Ook zijn de kosten van het kind afhankelijk van de examens.
Zelf gaan we uit van € 35.- per maand per kind.

Sponsor een project

Stichting Ketaaketighar is altijd op zoek naar sponsoren voor specifieke projecten.
Als u ook een project wilt sponsoren neem dan contact op met Maria Perquin via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-48188194.

Periodieke gift

Stichting Ketaaketighar is door de belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI), hierdoor zijn de schenkingen die u aan ons doet fiscaal aftrekbaar.
Er zijn twee mogelijkheden om bedragen te schenken;

Als normale gift, waarbij voor de fiscale aftrekbaarheid rekening gehouden dient te worden met het niet aftrekbare gedeelte van 1% van uw onzuiver inkomen en een maximale aftrek van 10% van het onzuiver inkomen.
In de vorm van een periodieke gift, het gehele bedrag is dan aftrekbaar zonder inkomensafhankelijke drempel of plafond.
Wanneer u regelmatig wilt schenken aan Stichting Ketaaketighar, is het aantrekkelijk om dit op eenvoudige wijze vast te leggen in een schriftelijke overeenkomst. Het biedt u het voordeel dat uw gift volledig aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen.
Voor het vastleggen van een periodieke gift kunt u gebruik maken van het formulier van de belastingdienst.
Onze gegevens zijn:

Stichting Ketaaketighar Nepaalmaa
Leeuwerikstraat 9
2162 GW LISSE
Bankrekening: NL06 RABO 0107 6796 47
RSIN/fiscaal nummer: 810883491

Het ingevulde formulier kunt u opsturen of mailen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na ontvangst vullen wij op het formulier het transactienummer in en sturen wij het voor u bestemde exemplaar naar u terug.